imap://info%40doemarketing%2Enl@mail.doemarketing.nl:143/fetch%3EUID%3E.INBOX%3E36316?part=1.2&filename=header_quercusboomexperts.jpg

December 2017 | Nieuwsbrief nr. 8

Nieuwe naam voor Quercus boomverzorging en ETS boomexperts

Quercus boomexperts B.V.
wenst u fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar

 

“Wij zijn de oplossing voor elke denkbare bomenvraag”

 

Het jaar is weer bijna voorbij, de kerstvakantie staat voor de deur. Daarom zullen wij in week 52 en wek 1 gesloten zijn. Wij willen u bedanken voor de prettige samenwerking in het afgelopen jaar. We staan graag weer voor u klaar in het nieuwe jaar.

 

Voor verdere informatie over ons bedrijf verwijzen wij u graag naar onze vernieuwde website.


Er gaat een schok door wagenpark Quercus…

Op 2 oktober jongstleden ontving Martijn Tetteroo, Calculator/ werkvoorbereider bij Quercus boomexperts, de sleutels van zijn nieuwe, volledig elektrische Renault Zoë. Toen Martijn de auto zag staan in de showroom, sloeg de vonk meteen over. Martijn is ervan overtuigd dat elektrisch vervoer een belangrijke bijdrage levert in de strijd tegen klimaatverandering.

Bovendien is de aanschaf van deze auto een mooie invulling van het CO2-beleid van Quercus om op trede 5 van de CO2-ladder te blijven staan. De Zoë is de eerste stap naar een duurzamer wagenpark van Quercus en zal zeker niet de laatste stap zijn. Lang Leve het stekkertanken!


V
oor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met uw vestiging. Zie hieronder de contactgegevens van de verschillende vestigingen of mail naar info@quercusboomexperts.nlLocatie Eelde
Burg. J.G. Legroweg 116
9761 TD Eelde
Tel. 085- 401 9862

Locatie Harderwijk
Bezoekadres:
Fokko Kortlanglaan 137
3845 LC Harderwijk

Locatie Wateringen
Bezoekadres:
Klopperman 4C
2292 JC Wateringen

Locatie Eindhoven
Bezoekadres:
Hoppenkuil 5
5626 DD Eindhoven


part5.5EE1AD31.CAC8E7DE@doemarketing

info@quercusboomexperts.nl | www.quercusboomexperts.nlIndien u geen prijs stelt op het ontvangen van de nieuwsbrief, kunt u dit aangeven door een email te sturen naar info@quercusboomexperts.nl, met als onderwerp ”afmelding nieuwsbrief”. U zult dan worden verwijderd uit het mailingbestand.