September 2017 | Nieuwsbrief nr. 7

Nieuwe naam voor Quercus boomverzorging en ETS boomexperts

Begin 2015 werd de organisatie van Quercus Boomverzorging B.V. uitgebreid met de komst van ETS boomexperts.

Vandaag de dag is de onderlinge samenwerking en wederzijdse versterking tussen deze specialisten dermate ontwikkeld dat verder gaan onder 1 gemeenschappelijke noemer een vanzelfsprekendheid is.
Hierbij is letterlijk en figuurlijk het beste van twee werelden samengevoegd tot één geheel:

 

Quercus boomexperts B.V.

 

Met als resultaat 1 sterke advies- en uitvoeringsorganisatie met landelijke dekking in het vakgebied bomen. Versterkt met een frisse, nieuwe huisstijl gaan wij de komende jaren verder in onze ontwikkeling als boomexpert en maken wij onze nieuwe visie tot realiteit:

 

“Wij zijn de oplossing voor elke denkbare bomenvraag”.

 

Voor verdere informatie over ons bedrijf verwijzen wij u graag naar onze vernieuwde website.


Quercus boomexperts op de Dag van de Openbare ruimte

Op woensdag 27 september en donderdag 28 september van 10.00u - 17.00u vindt de jaarlijkse vakbeurs ´Dag van de Openbare Ruimte´ in de Jaarbeurs te Utrecht plaats. Ook Quercus boomexperts is daar met de nieuwe uitstraling vertegenwoordigd. U kunt ons vinden in stand no. 4.4.57 waar wij een stand delen met al onze zusterbedrijven. De beurs is gratis te bezoeken wanneer u zich vooraf registreert via deze website. Door te registreren kunt u tevens gratis lezingen bijwonen. Wij hopen u te mogen ontmoeten op 27 of 28 september.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met uw vestiging. Zie hieronder de contactgegevens van de verschillende vestigingen of mail naar
info@quercusboomexperts.nlLocatie Eelde
Burg. J.G. Legroweg 116
9761 TD Eelde
Tel. 085- 401 9862

Locatie Harderwijk
Bezoekadres:
Fokko Kortlanglaan 137
3845 LC Harderwijk

Locatie Wateringen
Bezoekadres:
Klopperman 4C
2292 JC Wateringen

Locatie Eindhoven
Bezoekadres:
Hoppenkuil 5
5626 DD Eindhoven


info@quercusboomexperts.nl | www.quercusboomexperts.nlIndien u geen prijs stelt op het ontvangen van de nieuwsbrief, kunt u dit aangeven door een email te sturen naar info@quercusboomexperts.nl, met als onderwerp ”afmelding nieuwsbrief”. U zult dan worden verwijderd uit het mailingbestand.