Oktober 2016 | Nieuwsbrief nr. 6

QUERCUS werkt integraal digitaal

Samen werken in één digitale omgeving kan nu echt dankzij het ‘Integraal Data Management Systeem (IDMS) BOMEN’ van Quercus Boomverzorging!

De reden om dit systeem te ontwikkelen komt voort uit de behoefte om het beheer & onderhoud van de bomen overzichtelijker te maken. Zowel wijzelf als onze opdrachtgevers waren toe aan een daadwerkelijke vernieuwing. Een frisse wind door verouderde processen.

We garanderen een systeem dat:

  • Alle bestaande bestanden begrijpt. (converteren van bestaande bestanden naar GIS en omgekeerd)
  • Gebruiksvriendelijk is voor iedereen.
  • Overal en altijd toegang geeft tot alle informatie (op PC, telefoon of tablet te zien en te bewerken);
  • Onze opdrachtgevers toegang geeft tot een interactieve een digitale omgeving.
    - Werkzaamheden aan objecten koppelen
    - Meldingen versturen of ontvangen
    - Voortgang monitoren op ieder moment van de dag
Door Quercus Boomverzorging uw bomenwerk van A tot Z te laten uitvoeren kunt u gratis gebruikmaken van dit unieke systeem. IDMS BOMEN is geen product maar een fantastisch middel om onze integrale aanpak op boomgebied te ondersteunen zodat u als opdrachtgever daar alle baat bij heeft. Altijd een up to date en controleerbaar bestand, het kan echt…

Wij zijn hier heel enthousiast over en willen dat enthousiasme graag met u delen. Indien u meer informatie wenst, neem dan contact op met Heerko Kloosterhuis. Hij komt graag vrijblijvend bij u langs om alle voordelen met te u bespreken en een te demonstratie geven van alle mogelijkheden die Quercus Boomverzorging met haar integrale aanpak biedt. http://www.quercusboomverzorging.nl/integraalboombeheer.html

Quercus lost het (met) Prima op!

In onze nieuwsbrief van oktober 2014 konden we melden dat we een pilot met Prima Personeel uit Groningen waren gestart. De pilot omvatte het inhuren van een leerling via Prima Personeel waarbij deze organisatie de ETW-opleiding voor haar rekening zou nemen. Quercus stond garant voor de praktijkopleiding gedurende de leerperiode. Met trots kunnen we melden dat deze pilot uitstekend geslaagd is!
Foto v.l.n.r. Eline de Vries, Robin Fekkes, Riemer Dijkhuis, Heerko Kloosterhuis

Sietse van der Zwaag, de leerling uit 2014, is al geruime tijd een vast lid van het Quercus team en heeft inmiddels een vaste aanstelling. Deze positieve ervaring vroeg om een vervolg. Inmiddels is Riemer Dijkhuis op dezelfde basis begonnen. Riemer is een zeer gedreven leerling boomverzorger die ook al enige ervaring heeft opgedaan. Riemer gaat zijn ETW-opleiding volgen op het Helicon in Apeldoorn.

Sietse van der Zwaag wordt Ambassadeur voor de ETW leergang 2016/2017 op het Helicon in Apeldoorn!

Al eerder is zijn naam gevallen in deze nieuwsbrief. Sietse van der Zwaag die op een bijzondere manier bij Quercus Boomverzorging binnen gekomen is, is ambassadeur voor de ETW leergang van het Helicon geworden. Sietse heeft tijdens de 2-jarige opleiding laten blijken dat hij een zeer behulpzame, sociale en capabele vakman is. Als een van de beste leerlingen van zijn leergang is hij met vlag en wimpel geslaagd voor de MBO 4 opleiding tot boomverzorger en heeft met zeer goed gevolg het examen van European Treeworker behaald. Tijdens de uitreiking van het ETW certificaat is Sietse vanwege zijn inzet en resultaat gevraagd ambassadeur te zijn voor de leergang 2016/2017. Als ambassadeur zal hij de nieuwe lichting studenten voorlichten over ons geweldige vak en benadrukken hoe belangrijk een goede werk- en schoolplek is! We zijn trots op al onze vakmensen en vinden het belangrijk dat u als klant daarbij gebaat bent.

QUERCUS BOOMVERZORGING BV
Quercus is een toonaangevend boomverzorgingsbedrijf met vestigingen in Eelde, Eindhoven, Harderwijk (ETS Boomexperts) en Wateringen. Ons bedrijf bestaat uit een team van enthousiaste vakmensen die in het bezit zijn van het certificaat European Treeworker. Onze ruime kennis en ervaring op het gebied van bomen vertaalt zich in heldere, objectieve rapportages en praktische adviezen. Quercus is ISO, VCA en GROENKEUR gecertificeerd, heeft het certificaat ‘CO2 Prestatieladder trede 5’ , is lid van de VHG vakgroep Boomspecialisten en de Kring van Praktiserende Boomverzorgers (KPB).

Vestiging Eelde
Burg. J.G. Legroweg 116
9761 TD Eelde
Tel. 0592-261171

Vestiging Harderwijk
Bezoekadres:
Fokko Kortlanglaan 137
3845 LC Harderwijk

Vestiging Zoeterwoude
Bezoekadres:
Energieweg 13
2382 NB Zoeterwoude

Vestiging Eindhoven
Bezoekadres:
Hoppenkuil 5
5626 DD Eindhoven

info@quercusboomverzorging.nl | www.quercusboomverzorging.nl

Indien u geen prijs stelt op het ontvangen van de nieuwsbrief, kunt u dit aangeven door een email te sturen naar info@quercusboomverzorging.nl, met als onderwerp ”afmelding nieuwsbrief”. U zult dan worden verwijderd uit het mailingbestand.