Maart 2016 | Nieuwsbrief nr. 5

HELP 15 MAART…….!

Het zal u niet ontgaan zijn, vandaag is het 15 maart, een mijlpaal als het gaat om de vraag wel of niet te werken in en met groen. De reden, het broedseizoen voor veel vogels en het groeiseizoen voor de planten is begonnen. Geen stress, heeft u een groenproject wat nog af moet of heeft u een project wat opgestart moet worden, vraag naar de mogelijkheden die QUERCUS BOOMVERZORGING u kan bieden. Onze Flora en Fauna gecertificeerde mensen helpen u graag bij de voorbereiding en de uitvoering van uw project, ook in het broed en groeiseizoen! We bieden u graag passende oplossingen met inachtneming en respect voor onze prachtige natuur!!

Met onze 4 vestigingen, verspreid over Nederland zijn we altijd dichtbij. Bel vandaag nog vrijblijvend 0592-261171, we gaan graag met u in gesprek en op zoek naar mogelijkheden!

Vestigingsnieuws uit Zoeterwoude

Boomonderhoud Amsterdam
West Sinds maart 2015 voert Quercus in opdracht van haar zusterbedrijf Sight Landscaping bv het boomonderhoud Amsterdam West uit. Met het stijgen van de tempratuur en daarmee het op gang komen van het groeiseizoen is het weer hoog tijd voor een nieuwe snoeironde. Quercus is deze maand gestart met een nieuwe ronde van inventariseren van de benodigde snoeimaatregelen in Amsterdam West. Dit jaar zijn in de buurten Oud West en De Baarsjes ongeveer 5000 bomen toe aan hun 3 jaarlijkse snoeibeurt, welke in een tijdsbestek van ongeveer 3 maanden gesnoeid zullen worden. Omdat deze werkzaamheden uitgevoerd worden in het broedseizoen, houden wij rekening met de Flora en Fauna wetgeving en wordt dit werk uitgevoerd door Flora en Fauna gecertificeerde boomverzorgers. Naast het opnemen van de snoeikenmerken word er hard gewerkt om de laatste bomen te planten voor het groeiseizoen daadwerkelijk weer op gang komt. Volgende week worden de laatste van de ruim 130 nieuwe bomen geplant waarmee het plantseizoen word afgesloten en het snoeiseizoen kan beginnen.

QUERCUS BOOMVERZORGING BV
Quercus is een toonaangevend boomverzorgingsbedrijf met vestigingen in Eelde, Eindhoven, Harderwijk (ETS Boomexperts) en Zoeterwoude. Ons bedrijf bestaat uit een team van enthousiaste vakmensen die in het bezit zijn van het certificaat European Treeworker. Onze ruime kennis en ervaring op het gebied van bomen vertaalt zich in heldere, objectieve rapportages en praktische adviezen. Quercus is ISO, VCA en GROENKEUR gecertificeerd, heeft het certificaat ‘CO2 Prestatieladder trede 5’ , is lid van de VHG vakgroep Boomspecialisten en de Kring van Praktiserende Boomverzorgers (KPB).

Vestiging Eelde
Burg. J.G. Legroweg 116
9761 TD Eelde
Tel. 0592-261171

Vestiging Harderwijk
Bezoekadres:
Fokko Kortlanglaan 137
3845 LC Harderwijk

Vestiging Zoeterwoude
Bezoekadres:
Energieweg 13
2382 NB Zoeterwoude

Vestiging Eindhoven
Bezoekadres:
Hoppenkuil 5
5626 DD Eindhoven

info@quercusboomverzorging.nl | www.quercusboomverzorging.nl

Indien u geen prijs stelt op het ontvangen van de nieuwsbrief, kunt u dit aangeven door een email te sturen naar info@quercusboomverzorging.nl, met als onderwerp ”afmelding nieuwsbrief”. U zult dan worden verwijderd uit het mailingbestand.