December 2015 | Nieuwsbrief nr. 4

Quercus wenst u allen fijne feestdagen!


Het jaar is weer bijna voorbij, de kerstvakantie staat voor de deur. Daarom zullen wij in week 52 en 53 gesloten zijn. Wij willen u bedanken voor de prettige samenwerking in het afgelopen jaar. We staan graag weer voor u klaar in het nieuwe jaar.

Nieuwe website in de lucht

Met trots presenteren wij u onze nieuwe website! Een geheel nieuwe en frisse uitstraling, overzichtelijk en kleurrijk opgebouwd. We hebben de website uitgebreid met meer informatie over onze verschillende vestigingen, medewerkers en werkzaamheden.

Nieuwsgierig geworden? Neem een bezoekje op de website via http://www.quercusboomverzorging.nl/

Vestigingsnieuws uit Eindhoven

De afgelopen periode is Quercus begonnen met het vier- jarig onderhoud van de bomen in het buitengebied van de gemeente Moerdijk.

Deze winter worden alle bomen in het buitengebied gesnoeid met als doel om binnen vier jaar alle bomen op een aanvaard boombeeld te hebben.

De aanpak van dit bestek geeft een volledige ontzorging voor de gemeente op het gebied van boombeheer. In februari wordt een start gemaakt met het actualiseren van de kenmerken van het bomenbestand.
Quercus digitaliseert het hele bomenbestand in deze periode zodat de gemeente in 2018 een goede basis heeft voor het maken van een meerjarige onderhoudsplanning. Hiermee voldoet de gemeente Moerdijk volledig aan zijn zorgplicht.  

Voor meer informatie of vragen over onze vestiging in Eindhoven kunt u contact opnemen met Dave Tyldesley, te bereiken via 06-14371916 of dave.tyldesley@quercusboomverzorging.nl


QUERCUS BOOMVERZORGING BV
Quercus is een toonaangevend boomverzorgingsbedrijf met vestigingen in Eelde, Eindhoven, Harderwijk (ETS Boomexperts) en Zoeterwoude. Ons bedrijf bestaat uit een team van enthousiaste vakmensen die in het bezit zijn van het certificaat European Treeworker. Onze ruime kennis en ervaring op het gebied van bomen vertaalt zich in heldere, objectieve rapportages en praktische adviezen. Quercus is ISO, VCA en GROENKEUR gecertificeerd, heeft het certificaat ‘CO2 Prestatieladder trede 5’ , is lid van de VHG vakgroep Boomspecialisten en de Kring van Praktiserende Boomverzorgers (KPB).

Vestiging Eelde
Burg. J.G. Legroweg 116
9761 TD Eelde
Tel. 0592-261171

Vestiging Harderwijk
Bezoekadres:
Fokko Kortlanglaan 137
3845 LC Harderwijk

Vestiging Zoeterwoude
Bezoekadres:
Energieweg 13
2382 NB Zoeterwoude

Vestiging Eindhoven
Bezoekadres:
Hoppenkuil 5
5626 DD Eindhoven

info@quercusboomverzorging.nl | www.quercusboomverzorging.nl

Indien u geen prijs stelt op het ontvangen van de nieuwsbrief, kunt u dit aangeven door een email te sturen naar info@quercusboomverzorging.nl, met als onderwerp ”afmelding nieuwsbrief”. U zult dan worden verwijderd uit het mailingbestand.