April 2015 | Nieuwsbrief nr. 3

Quercus is verhuisd!

Quercus groeit gestaag en met de uitbreiding van Quercus ontstond ook de behoefte aan ruimere accommodatie.


Per 1 april is Quercus verhuisd naar Eelde (Drenthe). Wij zijn ingetrokken in het pand van ons zusterbedrijf Sight Landscaping en beschikken nu over voldoende kantoor- en opslagruimte om de komende jaren vooruit te kunnen. Onze nieuwe locatie is centraal in noord Nederland gelegen, afslag 37 van de A28.

Komt gerust eens langs op de Burgemeester J.G. Legroweg 116, 9761 TD Eelde.
Wij leiden u met plezier rond op onze nieuwe locatie en praten u graag bij over onze plannen voor de toekomst.

Onze telefoonnummers, e-mail adressen en overige contactgegevens zijn niet gewijzigd.

De eikenprocessierups is weer in aantocht

Het seizoen is aangebroken waarin de Eikenprocessierups overlast veroorzaakt, het is tijd voor bestrijding.

Om onze klanten ook op dit vlak te kunnen bedienen hebben wij een EPR 3300 XL Eikenprocessierupszuiger aangeschaft. Deze professionele en moderne zuiger is voorzien van een speciaal filterpakket wat het mogelijk maakt om op een veilige en efficiënte manier de brandharen van de eikenprocessierups op te ruimen. De rupsen en nesten worden verzameld in afsluitbare zakken, welke zonder risico eenvoudig afgevoerd en verwerkt zullen worden. Met deze zuiger kunnen wij zowel vanaf de grond als op hoogte (met behulp van een hoogwerker) de rupsen en nesten te lijf.

De aanpak van de Eikenprocessierups bestaat uit meer dan het wegzuigen alleen. Met behulp van ons zusterbedrijf kunnen wij een totaalpakket aanbieden. Dit is een pakket van maatregelen met onder andere (preventieve) bestrijding door middel van nematoden.

Wij helpen u graag met een efficiënte bestrijding van de overlast die Eikenprocessierups veroorzaakt, al dan niet gecombineerd met boomverzorgingswerkzaamheden.
Samengevat: U kunt met ons iedere gewenste wijze van bestrijding vormgeven, van ad-hoc op hot-spots tot een integrale aanpak. Voor een vrijblijvend gesprek of offerte kunt u contact met ons opnemen via 0592-261171 of
info@quercusboomverzorging.nl

Vestigingsnieuws uit Zoeterwoude

Sinds maart hebben we een nieuwe uitvoerder op de vestiging in Zoeterwoude: Rick Jeurissen, woonachtig in Uithoorn en al diverse jaren actief in het groenbeheer.

Na de opening van de vestiging in Zoeterwoude vorig jaar juni is er direct begonnen met de aansturing van diverse projecten in de regio. Het nieuwste project is het raambestek “onderhoud bomen” voor de gemeente Zeist.

De aanpak van dit bestek geeft een volledige ontzorging voor de gemeente Zeist op het gebied van boombeheer. Vorige maand is reeds een start gemaakt met het opnemen en actualiseren van de kenmerken van het bomenbestand. Deze opname zal inzicht geven in de onderhoudstoestand en welke maatregelen er nodig zijn om een gezond en vitaal bomenbestand te behouden.  De noodzakelijke maatregelen zullen vervolgens worden uitgevoerd door de ETW’ers van Quercus. Na het snoeien doen wij aansluitend een VTA controle zodat ook aan de zorgplicht is voldaan.

Voor meer informatie of vragen over onze vestiging in Zoeterwoude kunt u contact opnemen met Rick Jeurissen, te bereiken via 06-53898587 of
rick.jeurissen@quercusboomverzorging.nl

QUERCUS BOOMVERZORGING BV
Quercus is een toonaangevend
boomverzorgingsbedrijf met vestigingen in Eelde, Eindhoven, Harderwijk (ETS Boomexperts) en Zoeterwoude. Ons bedrijf bestaat uit een team van enthousiaste vakmensen die in het bezit zijn van het certificaat European Treeworker. Onze ruime kennis en ervaring op het gebied van bomen vertaalt zich in heldere, objectieve rapportages en praktische adviezen. Quercus is ISO, VCA en GROENKEUR gecertificeerd, heeft het certificaat ‘CO2 Prestatieladder trede 5’ , is lid van de VHG vakgroep Boomspecialisten en de Kring van Praktiserende Boomverzorgers (KPB).

Vestiging Eelde
Burg. J.G. Legroweg 116
9761 TD Eelde
Tel. 0592-261171

Vestiging Harderwijk
Bezoekadres:
Fokko Kortlanglaan 137
3845 LC Harderwijk

Vestiging Zoeterwoude
Bezoekadres:
Energieweg 13
2382 NB Zoeterwoude

Vestiging Eindhoven
Bezoekadres:
Hoppenkuil 5
5626 DD Eindhoven

info@quercusboomverzorging.nl | www.quercusboomverzorging.nl

Indien u geen prijs stelt op het ontvangen van de nieuwsbrief, kunt u dit aangeven door een email te sturen naar info@quercusboomverzorging.nl, met als onderwerp ”afmelding nieuwsbrief”. U zult dan worden verwijderd uit het mailingbestand.