Juni 2014 | Nieuwsbrief nr. 1

Quercus geeft nieuwsbrief uit

Hierbij ontvangt u het eerste exemplaar van onze nieuwe digitale nieuwsbrief. Hiermee wordt u regelmatig geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen en het laatste nieuws van Quercus Boomverzorging en Advies. Quercus heeft niet stil gezeten de afgelopen jaren en heeft gebouwd aan een sterk en professioneel team. Met dit team, bestaande uit 13 personen, hebben we alles in huis om u optimaal van dienst te kunnen zijn op het totaalpakket van boomverzorging en advies. Wij staan voor kwaliteit en hebben een duurzame klantrelatie hoog in ons vaandel staan. Wij zullen u middels deze nieuwsbrief regelmatig op de hoogte houden van ontwikkelingen in de markt en bij Quercus. Voor nu wens ik u namens het hele Quercus team, een prachtige zomer toe.
Wanneer u niet aangemeld bent en u wilt de nieuwsbrief toch graag rechtstreeks ontvangen, dan kunt u dit aangeven door een email te sturen naar info@quercusboomverzorging.nl, met als onderwerp ”Aanmelden nieuwsbrief”. Wij hopen dat deze nieuwsbrief een aanvulling is op de al bestaande informatie via de website en onze diverse folders.

De eikenprocessierups is weer in aantocht

De Eikenprocessierups gaat het seizoen in waarin zij overlast veroorzaakt, het is tijd voor bestrijding.

Om onze klanten ook op dit vlak te kunnen bedienen hebben wij een EPR 3300 XL Eikenprocessierupszuiger aangeschaft. Deze professionele en moderne zuiger is voorzien van een speciaal filterpakket wat het mogelijk maakt om op een veilige en efficiënte manier de brandharen van de eikenprocessierups op te ruimen. De rupsen en nesten worden verzameld in afsluitbare zakken, welke zonder risico eenvoudig afgevoerd en verwerkt zullen worden. Met deze zuiger kunnen wij zowel vanaf de grond als op hoogte (met behulp van een hoogwerker) de rupsen en nesten te lijf!

De aanpak van de Eikenprocessierups bestaat uit meer dan het wegzuigen alleen. Met behulp van ons zusterbedrijf kunnen wij een totaalpakket aanbieden. Dus ook een pakket van maatregelen met daarin onder andere (preventieve) bestrijding door middel van nematoden is een mogelijkheid.

Wij helpen u graag met een efficiënte bestrijding van de overlast die Eikenprocessierups veroorzaakt, al dan niet gecombineerd met boomverzorgingswerkzaamheden.
Samengevat: U kunt met ons iedere gewenste wijze van bestrijding vormgeven, van ad-hoc op hot-spots tot een integrale aanpak. Voor een vrijblijvend gesprek of offerte kunt u contact met ons opnemen via 0592-261171 of
info@quercusboomverzorging.nl

Quercus opent vestiging in Zoeterwoude

Begin mei heeft Quercus Boomverzorging een nieuwe vestiging in Zoeterwoude geopend om van daaruit de randstad te kunnen bedienen. De vestiging start in eerste instantie als satellietlocatie; wij hopen echter binnen enkele jaren te kunnen uitgroeien tot een volwaardige vestiging. Het adres van deze nieuwste vestiging is: Energieweg 13 te Zoeterwoude.

De nieuwe uitvoerder op deze locatie is een goede bekende in de regio: André Kruit, woonachtig te Vlaardingen, die zijn sporen ruim verdiend heeft in het groene vak. André heeft de beschikking over ervaren ETW-ers die in de regio woonachtig zijn. Door constante aanwezigheid in de regio te hebben, zijn wij in staat een nog betere serviceverlening aan onze klanten te bieden en wordt een kwalitatieve impuls gerealiseerd op het gebied van uitvoering en advies.

Vestigingsleider Rob Gulmans: ‘Onze nieuwe vestiging in Zoeterwoude versterkt onze positie in het westen van Nederland en past bij onze missie om een professionele, landelijke organisatie te zijn die de lokale markt goed kent en met korte lijnen vanuit verschillende vestigingen een optimale dienstverlening biedt.  

Voor meer informatie of vragen over onze vestiging in Zoeterwoude kunt u contact opnemen met André Kruit, te bereiken via 06-53898587 of
andre.kruit@quercusboomverzorging.nl

QUERCUS BOOMVERZORGING BV
Quercus is een toonaangevend boomverzorgingsbedrijf gevestigd in het Drentse Zuidwolde. Ons bedrijf bestaat uit een team van betrokken vakmensen die in het bezit zijn van het certificaat European Treeworker. Onze ruime kennis en ervaring op het gebied van bomen vertaalt zich in heldere objectieve rapportages en praktische adviezen. Quercus is ISO, VCA en GROENKEUR gecertificeerd en tevens lid van de
VHG vakgroep Boomspecialisten en de Kring van Praktiserende Boomverzorgers (KPB).

Vestiging Eelde
Burg. J.G. Legroweg 116
9761 TD Eelde
Tel. 0592-261171

Vestiging Harderwijk
Bezoekadres:
Fokko Kortlanglaan 137
3845 LC Harderwijk

Vestiging Zoeterwoude
Bezoekadres:
Energieweg 13
2382 NB Zoeterwoude

Vestiging Eindhoven
Bezoekadres:
Hoppenkuil 5
5626 DD Eindhoven

info@quercusboomverzorging.nl | www.quercusboomverzorging.nl

Indien u geen prijs stelt op het ontvangen van de nieuwsbrief, kunt u dit aangeven door een email te sturen naar info@quercusboomverzorging.nl, met als onderwerp ”afmelding nieuwsbrief”. U zult dan worden verwijderd uit het mailingbestand.